Megyeri tér, Pécs

Civil kezdeményezés a Megyeri térért. Hírek, tudnivalók, nyilvánosság, demokrácia 2.0 Címünk: megyeriterblog kukac gmail ponty com

Szavazás

Friss topikok

  • Colt45: Páva jelenleg el van foglalva a mélytorkozásal, nyeli a gecit, azért folyik a ronda pedereszta pof... (2016.06.09. 04:11) Tárgyalások és feljelentés
  • hárs: örülök , hogy ilyen átfogóan,tényeken alapuló összegzést írt a nyílt levélben. Nagyon fáj , végi... (2009.07.02. 21:08) Építtetők és kivitelezők
  • Rodina: pecsiujsag.hu/index.php?p=article&aid=19171 (2009.06.14. 18:40) Honlap - módosítva
  • rokusbandi: Ha tényleg igaz, hogy a tervező úgy hirdeti a lakóparkot, hogy a szomszédban az EKF keretében újul... (2009.06.11. 14:21) Félnek, pedig nem kéne
  • kuty: @hárs: kérhetünk és várhatunk... a képviselő/alpolgármester úr nem a megyeri tér fáival, hanem kar... (2009.06.05. 01:24) Képviselői tájékoztató, június 4. (videó)

Linkblog

Tárgyalások és feljelentés

2009.07.22. 19:04 Lear

Tudom jól, hogy egy blog számára az ilyen hosszú időtartamú hallgatás szinte a megszűnéssel egyenlő, de sajnos elfoglaltságaim miatt nincs sok időm az üggyel foglalkozni.

Két hírértékű dolog történt az elmúlt hetekben, az egyik az, hogy az önkormányzat tárgyalásokba kezdett az építtetőkkel. Ezek komolysága viszont kétséges, hiszen Páva Zsolt előző nyilatkozata óta nem állt nyilvánosság elé.

A másik történés talán egy kissé komolyabban vehető. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított, hogy kiderítse, történt-e visszaélés a város pénzével, hiszen egy magánterületre pazarolta pénzét az önkormányzat. Sajnos ettől még nem kapjuk vissza a teret, ugyanis nem az eladás vagy az építkezés, hanem a terület köztulajdonként való kezelése miatt nyomoznak, ismeretlen tettes ellen. Azonban erről végre ismét egy országos médium, a Magyar Rádió tudósításában olvashatunk.

Jó lenne, ha sikerülne országos hírűvé duzzadnia az esetnek, de még jobb lenne, ha Páva Zsolt végre nyíltan bevallaná az eladásban játszott szerepét (amit a tériek már amúgy is tudnak), és határozott lépéseket tenne az őt nemrég megválasztó és esetleg jövőre újraválasztó (?) pécsi polgárok kedvében.

Zárásképp és megerősítés végett álljon itt a polgármester úr ígérete, aminek várjuk következményeit:

"[...] a Megyeri tér parkjának megszűnését is meg kell akadályozni, és megnyugtató megoldást kell találni az ott élők számára."

 Én ugyanis még nem nyugodtam meg.

3 komment

Címkék: történet nyomozás páva zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://megyeriter.blog.hu/api/trackback/id/tr21261526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hárs 2009.07.22. 20:08:44

Örülök a blog jelentkezésének!
Reméljük már Páva Zsolt is tájékoztat minket,választóit!

Castle Frank 2015.11.21. 15:53:31

Nagy Csaba, te bűzló, dagadt, potrohos fideszes GECI, te bűzlő trágyadomb! Hol van az ígéret, csak addig tudtatok pofázni amig Gyurcsány volt, mert kellett a szavazatunk, a rákos kurva anyádat TE SZAR! Namármost, nem kell megijedni rögtön, a férgeknek 1 évük van, szabotálni kell az építkezést, napi 5 bombariadó, esténkét kis rongálás, kis Molotov koktél, fasz pécsiek ébredjetek már fel, ez kellett nektek, előző reménykedhet a Páva bábuban, annak a szerencsétlennek önálló gondolata nincs, azt teszi amit a cigánykirály parancsol neki. Ezért is hangsúlyozottan a felelősség a Nagy Csaba fedőnevű féregé, aki megígért mindent, most meg csak pöffeszkedik a városházán milliókért.

Colt45 2016.06.09. 04:11:27

Páva jelenleg el van foglalva a mélytorkozásal, nyeli a gecit, azért folyik a ronda pedereszta pofáján is ömlik a geci...De ti, faszszopók gittegylet, addig volt fontos a tiltakozás, amíg a böszme volt, látszik honnan pénzelnek titeket faszszopók! NAgy Csaba meg bassza meg a kurva anyját a ravatalon, a páva kölykét is beveheti a buliba!!! KURVA ANYÁD MEGYERI TÉR BLOG!!!!
süti beállítások módosítása